לחם טחינה וסילאן ב – 5 דקות 18 במרץ 2020 אופן ההכנה:4 ביצים3/4 כוס טחינה גולמיתטורפים את החומרים עד שהבלילה אחידה ומוסיפים2 כפות סילאןכפית אבקת אפייהמשמנים תבנית אפיה ושופכים לתוכה את הבלילהאופים 25-30 דק (או עד שקיסם יוצא יבש) בתנור בחם של 180 מעלותאהבתם? פרגנו בתגובות Facebook Twitter Youtube 2 תגובות יהודית איצקוביץ הגב 18 במרץ 2020 בשעה 11:07 תודה טעים מאד ירדנה הגב 25 במרץ 2020 בשעה 9:19 יצא מעולה אני חושבת שבימים אלה כדאי לשתף את כולם בעוד מתכונים קלים מחמם את הלב תודה השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה
תודה טעים מאד
יצא מעולה
אני חושבת שבימים אלה כדאי לשתף את כולם בעוד מתכונים קלים
מחמם את הלב
תודה