לחם טחינה וסילאן ב – 5 דקות

אופן ההכנה:

  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס טחינה גולמית
  • טורפים את החומרים עד שהבלילה אחידה ומוסיפים
  • 2 כפות סילאן
  • כפית אבקת אפייה
  • משמנים תבנית אפיה ושופכים לתוכה את הבלילה
  • אופים 25-30 דק (או עד שקיסם יוצא יבש) בתנור בחם של 180 מעלות

אהבתם? 
פרגנו בתגובות

2 תגובות

  1. יהודית איצקוביץ הגב

    תודה טעים מאד

  2. ירדנה הגב

    יצא מעולה
    אני חושבת שבימים אלה כדאי לשתף את כולם בעוד מתכונים קלים
    מחמם את הלב
    תודה

השארת תגובה